ازمایش خون برای تشخیص سریع کرونا
ویروس کرونا… این عامل خانمان سوز که اتفاق ناگواری که به مرگ بسیاری از انسان ها انجامید، امکان همه گیری آن بیش از پیش از وجود دارد، بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است مشاهده شده است برخی از افراردی که به این ویروس مبتل شده اند علائم خاصی نداشته و صرفا با انجام تست متوجه حضور این ویروس در بدن شان شده اند در اینجاست که انجام دوره ای آزمایش مربوط به کرونا و آنتی بادی های بدن بسیار اهمیت پیدا می کند. چرا که با شناسایی سریع و دقیق تر ویروس می توان ابتدا پیشگیری های لازمه را به خوبی انجام داد و سپس روند ردمانی را آغاز کرد. آزمایش های در حال حاضر برای افراد متقاضی انجام می شوند این امکان را فراهم می کنند که متوجه شوید آیا شما سابقا به این بیماری مبتلا شده اید یا در حال حاضر درگیر این بیماری هستید یا که از این ویروس دور مانده اید.
آزمایش آنتی بادی کرونا چیست؟
آزمایش آنتی بادی کرونا یک نوع آزمایش خون سریع است که به شما می گوید که تا به حال آلوده این ویروس شده اید یا خیر، متخصصین این حوزه از ان تحت عنوان آزمایش سرولوژی نیز یاد می کنند این نوع آزمایش ها مواد مخصوصی که در خون شما به نام آنتی بادی وجود دارند را شناسایی و بررسی می کنند. شایان ذکر است بدن شما هنگام درگیری با هریک از انواع کرونا ویروس ها آنتی بادی های تولید و ترشح می کند که همان سطح مقاوت بدنی شما را نشان می دهد. واکسن های که بسیاری از شما برای ابتلا به برخی از بیماری ها تزریق می کنید همانند آنتی بادی ها عمل می کنند. تا بدن تان بتواند در برابر یک ویروس مقاوت نشان دهد. البته لازم به ذکر است که آزمایش آنتی بادی وجود خود ویروس در بدن را مورد ارزیابی قرار نمی دهد، در ازای آن سیستم ایمنی بدن و دفاعی تان را در برابر بیماری یا عفونتی پاسخ داده یا نه را ارزیابی می کند.
آزمایش آنتی بادی چگونه انجام می شود؟
در ابتدا باید به ازمایشگاهی معتبر مراجعه کنید و سپس همان مراحل ساده نمونه گیری را طی می کتید و در ادامه متخصصین و کارشناسان متبحر آزمایشگاه، دو نوع آنتی بادی IgM و IgG را بررسی می کنند . نتیجه را متعاقبا به شما اعلام می کنند.
بهتر است بدانید که حدود ۴ هفته زمان می برد تا بدن شما نسبت به این ویروس انتی بادی های IgM تولید و ترشح کند اما هنوز دانشمندان نتواسته اند اطلاعات دقیقی از این که چقدر طول می کشد تا این اتفاق در مورد کرونا رخ دهد و برای کسب نتایج بیشتر نیاز به انجام بررسی های بیشتر در این مورد است.
در این باره ذکر یک نکته الزامیست که آزمایش های مذکور نمی توانند به شما بگویند که بدن شما در برابر کرونا ویروس های ایمن هستند یا نه، به دلیل که تحقیقات مشخصی در باره ان وجود ندارد و نمی دانیم که این آنتی بادی ها تا چه مدت می توانند از شما در برابر این ویروس محافظت کنند.
این آزمایش آنتی بادی ها چگونه می توانند کمک کنند؟
ازمایش های آنتی بادی می توانند میزان شیوع بیماری کووید ۱۹ را نشان دهند، چرا که انجام پژوهش های تحقیقاتی دانشمندان برای آمار و اطلاع از تعداد افراد مبتلا بسیار مهم و حیاتی است با داده های اطلاعاتی از این دست در می یابند این ویروس کدام دسته از افراد را بیشتر درگیر کرده است یا این که اگر افرادی که دچار این بیماری شده اند اگر دو مرتبه به آن مبتلا شوند چه اتفاقی می افتد. در نهایت زمانی که این اطلاعات با سایر داده های علمی ترکیب شوند می توانند دریابند چه کسانی نسبت به این ویروس مقاوم هستند.
چه کسانی آزمایش آنتی بادی کرونا را انجام می دهند؟
چنانچه شما هم تست کرونا رو انجام داده اید و نتیجه آن مثبت بود و بعد از اتمام دوران نقاهت و بهبودی کامل می توانید آزمایش آنتی بادی را انجام دهید این گونه اطمینان خاطر می یابید برای انجام کاری خیر خواهانه و خدا پسندانه جهت اهدا پلاسما خون تان به افرادی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند.
نتیجه گیری
امید است با مطالعه این مطالب میزان آگاهی و دانش پزشکی شما افزایش یافته باشد و هم چنین تمامی افرادی که از آنتی بادی های ویروس کرونا برخوردارند بتوانند هر چه سریع تر به زندگی عادی خود بازگردند و تمام مشکلات و سختی ها را پشت سر بگذارد. شما مخاطبین عزیز اگر پرسش یا پیشنهادی داردی می توانید در قسمت دیدگاه وب سایت رسمی آزمایشگاه جردن مطرح کنید.
بیشتر بخوانید: تست کرونا در منزل